Home   Forum   Members   Wars   Demos   Ladder   Stats   Links   IRC   Faq   Join OMA        
  Member login
login:
pass:
cookie

click here to signup
  Latest forum topics
 » Heb je iets nieuws en je..
 » peiling
 » Darwin vs God
 » We're Back!
 » Weer eens naar Walibi ofzo!
 » IRC Channel :D
 » leuks van de drome site
 » cspromod
 » Stats
 » Lets Hyve
 » Wat luister je nu Topic (2)
 » Lan algemeen
 » Grappige shit topic!!
 » Lanparty het vervolg
 » Karten
  Saywhat?
  Teamspeak

Server unreachable
wars war info demos  
 
opponent: FST
time   Thu 26/08/2004 - 21:00
maps   ours: de_nuke | theirs: de_inferno
type   official
team   1
score   31 - 17
our map
their map
clan info
more info

war report
Dames en Heren,

FST is al een tijdje uit de running, vakantie, bier en wat dies meer zij leggen beslag op onze beschikbare tijd. Toch vond clanbassie het nodig dat wij een oorlogje moesten spelen teneinde niet in zogenaamde ‘winterslaap’ te belanden (oh ironie der taal, volgens de kalender zomer en dan…. ja laat maar ) Goed, onze liefste gezichtjes opgezet en aan Oma gevraagd of ze buiten kwamen spelen. Oma boos de deur voor onze neus dichtgegooid: Nee rotop met je hax0rspelers! (wij opzoeken… blijken ze Babbel-si-teh-pwn-oedie te bedoelen. Nou wij weer aan Oma vertellen: “Mevrouw, babbel doet niet mee! Komt u nu buiten spelen?!” Een sadistisch lachje sierde de lippen van de oude wijven en we kregen zelfs een koekje als we maar snel naar hun server kwamen. Zo gezegd is nog niet zo gedaan, ventrilo aangezwengeld, blijkt het dat ik een te nieuwe versie heb…. (dat geloof je toch niet?!!)
Eniewee, na een goede versie van Anthor gekregen te hebben toog ik met onze lieve vriendjes naar de Oma server alwaar de server gewogen en te licht bevonden werd.
Naar de FST server dan maar. Daar aangekomen kon de slachtpartij beginnen: kniferound wonnen we!


???????????????????????????????????????????????????????

Wat? Kniferound winnen? Zou de zomer ons in de bol zijn geslagen? Adrenaline maakte zich van ons meester, er werd hardop hallucinerend gedagdroomd over een plaats in de top 50, wat een ronde, de plaatselijke slager kon hier nog een puntje aan zuigen, hosanna en joechei!

We kiezen Ct en betreden vol agressie het strijdtoneel. Wat hierna volgt is een onbeschrijfelijk pak slaag waarvan mijn tedere billetjes nog na gloeien. 9 – 3 voor de old-ladies. Blasfemistische termen vullen mijn woonkamer en de bond tegen het vloeken durft niet eens meer aan te bellen tijdens hun collecte als ze me horen tieren en razen.



Vooruit dan maar, laten we het eens proberen als terrorist, had een gewaardeerd lid van onze prachtige clan niet eens gezegd dat we een echte terrorclan waren?! Nou… ook dat is maar voor de helft waar, we winnen 100% meer rondjes dan tijdens ct kant maar hieruit volgt onlosmakelijk dat de opoes dus 50% minder rondjes pakken hetgeen resulteert in een gelijke stand van 6 versus 6 rondjes. Oma Tasja heeft een virusje te pakken en daarom wachten we nog een aantal minuutjes totdat ze is uitgeziekt en hierna gaan we verder op Nuke.




Ah Nuke, een favoriete map uit grootmoeders tijd. We zullen dit keer geen kniferondje doen aangezien dat toch maar valse hoop schept voor de toekomst. Terroristje spelen en niet meer in de zandbak. De rondes die hierop volgen zijn weer rampzalig voor de lieve vriendjes van FST, ik geloof dat het 2 – 10 wordt ofzo.




Als ct doet Oma het met 4 man/vrouw omdat Helox er genoeg van heeft (die ging bier drinken samen met de WA van Oma ) Zelfs met 5 tegen 4 kunnen de knapen van FST het niet winnen van een paar ouwe veenlijken met een stok en een rollator. 6 – 6 is de eindstand voor Oma.




Dit brengt het totaal op 31 – 17 voor de dames met de luiers, hoorapparaten, kunstgebitten en rammelende ledematen. FST bedankt voor de pak voor de broek van OMA! Oma bedankt voor de spanking (ik ben geloof ik de enige die het lekker vind )



Hoe goed klinken slechte muziek en slechte redenen, als men op een vijand losmarcheert!
(Friedrich Nietzsche, Morgenrood, blz. 276, Op een vijand los)






[*FST*] HeerERICK out.

comments
no comments found
 
 • place comment
click here to signup to place comments
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 
 
 
 

exo: none assigned
no member has set his availability for this war

 
  Upcoming wars
no upcoming wars
  Last played wars
PCW team2 36  - 48 (f) 29/09
#mG - 0 (o) 19/06
DHT - 0 (o) 09/06
Neutralized - 0 (o) 09/06
FHB - 0 (o) 02/06
  Latest demos
NUTS | ApeMonkeyDinosaur | inferno
TKI | ApeMonkeyDinosaur | dust2
H3LL | HLTV | dust2
OMALAN | X'em | aztec
  Online Users
Member(s): 4997
Online user(s): 0
Online guest(s): 5
no users online

© 2003 omaclan.nl :: code by Helox :: design by Pepto & Helox :: This is NOT PHPNuke