Home   Forum   Members   Wars   Demos   Ladder   Stats   Links   IRC   Faq   Join OMA        
  Member login
login:
pass:
cookie

click here to signup
  Latest forum topics
 » Heb je iets nieuws en je..
 » peiling
 » Darwin vs God
 » We're Back!
 » Weer eens naar Walibi ofzo!
 » IRC Channel :D
 » leuks van de drome site
 » cspromod
 » Stats
 » Lets Hyve
 » Wat luister je nu Topic (2)
 » Lan algemeen
 » Grappige shit topic!!
 » Lanparty het vervolg
 » Karten
  Saywhat?
  Teamspeak

Server unreachable
wars war info  
 
opponent: #HwGclan
time   Tue 25/04/6800 - 11:04
maps   ours: none | theirs: none
type   official
team   1
score   20 - 28
our map
their map
clan info
more info

war report
Opstelling HwG.clan
HwG.clan -//- Sjenk
HwG.clan -//- ErnieCool
HwG.clan -//- Joey
HwG.clan -//- ScareWitch
HwG.clan -//- Sibje^

Opstelling -=OMA=-
-=OMA=-ApeMonkeyDinosaur
-=OMA=-Ab Action
-=OMA=-Supercop
-=OMA=-Spickey-fields
-=OMA=-Madball

We slikten toch behoorlijk toen we de opstelling van OMA zagen. Bij de 2 on 2 competitie van de OMA LAN waren namelijk 3 van de opstelling in de top 3 geeindigd van die cup (14 teams in totaal btw). Hoewel 2 on 2 geen 5 on 5 is, wisten we uit ervaring met 5 on 5's tegen hen dat OMA nooit een team zal zijn om te onderschatten. Dat deden we ook deze keer niet en ik moet zeggen: Dit hoort in de top 3 van mijn persoonlijk mooiste wars. Constant was er spanning, geen moment kon je het iets rustiger aan doen. Nee, dit was een war zoals ze horen te zijn.

First map: de_inferno

We deden traditioneel de kniferound en eigenlijk ging deze nog vrij gemakkelijk naar HwG. Duurde lang voordat er eindelijk actie kwam, ook al stonden we 4 meter uit elkaar, maar toen het hakken eenmaal begon, was HwG niet te stoppen. In de kniferound waren we ct en we bleven dat ook.

HwG.clan - CT

Inferno was de map die OMA had uitgekozen. Normaal gesproken is dat niet echt onze favoriete map, maar op zich ging het vandaag wel aardig. In het begin gingen we lekker. De eerste 2 ronden pakten we, waarna we bij de 3e een cadeutje van Ab Action kregen. Hij killde speciaal voor ons 3 mensen met zijn HE en hier is het bewijs:

Ik hoef er niet bij te zeggen dat we die ronde dan ook wonnen :P Maar toen was het uit met de pret. In de 4e ronde begon OMA te awp'en....au! Ronde 4 t/m 7 werden door OMA gewonnen, waarna HwG ronde 8 t/m 11 wonnen. Vervolgens wist OMA toch nog de 12e ronde te winnen.

Tussenstand de_inferno CT: HwG 7 - OMA 5

HwG.clan - T

OMA won de eerste ronde. 2e ronde eco en door een nog altijd erg vage flash van OMA wonnen ze ook de 2e ronde. De derde ronde ook nog eco en ook die wisten we niet te winnen. 4e ronde gingen wij dan es kopen en zie daar: 4e ronde voor ons Maja, leuk en aardig, maar ronde 5 werd gewoon weer door OMA gewonnen. Ook de 6e ronde werd door OMA gewonnen. Ondertussen dus al 5-1 voor OMA en een tussenstand van 8-10. We moesten eco, maar we speelden deze eco perfect uit. Ik killde Madball en Spickey die beide een awp hadden met een glock en vervolgens na het planten van de bom schoot ik ook nog Ape met een awp-headshot neer. 5-2! Na eindelijk weer es een ronde te hebben gewonnen, besloten we deze trend door te zetten. OMA deed een eco mid rush, maar daar trapten we niet in en we knalden ze gewoon overhoop. De 2 daaropvolgende ronden wonnen we ook, waarna OMA de 11 ronde won. De laatste ronde ging uiteindelijk naar HwG, waardoor de tussenstand zo werd:

Tussenstand de_inferno T: HwG 6 - OMA 6

Tussenstand na de_inferno: HwG 13 - OMA 11

Second map: de_dust2

HwG.clan - T

Eerste ronde werd door HwG gewonnen. De 2 eco's van OMA werden weerlegd. Nadat ze wel konden kopen bleven we echter winnen. Tot en met de 6e ronde werden we niet verslagen. Pas in de 7e ronde wisten ze ons te verslaan. De 8e ronde was echter alweer voor ons, net als ronde 9, 10 en 11. De laatste ronde werd tenslotte door OMA gewonnen, wat dit betekende:

Tussenstand de_dust2 T: HwG 10 - OMA 2

Totale tussenstand: HwG 23 - OMA 13

HwG.clan - CT

Een verschijnsel wat wel vaker op treedt: Je hoeft nog maar 2 ronden te hebben om te winnen, maja, eerst moet je ze ook daadwerkelijk winnen... Dat ging veel lastiger dan verwacht.
1e ronde: Iedereen dood bij HwG behalve ik.... 5 OMA's over... Tja, dat was toch iets te veel...killde er toch nog 3, dus op zich nog netjes :P
2e ronde eco en tja, blijft lastig tegen OMA's, dus die verloren we dan ook, net als ronde 3. In de 4e ronde een 1 on 1 situatie op A Lang tussen Ape en mij. Ik awp, hij Ak. We schoten allebei verschrikkelijk naast, maar uiteindelijk wist Ape toch het duel te winnen. Maja, ondertussen al 0-4 voor OMA en nog steeds die 2 ronden die gewonnen moesten worden. In de 5e ronde was het eindelijk raak. EIndelijk wisten we onze eerste ronde als CT te winnen, waardoor we nu 1-4 stonden. Gelijkspel verzekerd, maar winst, daar ga je natuurlijk voor. Maar ja, dan moet die er wel komen natuurlijk... 6e ronde verloren we weer, zodat we in de 7e ronde gedwongen eco moesten (behalve Scare, hij had meer dan genoeg geld). Maja, OMA deed rush b wat bij nader inzien niet de beste optie was. Joey en Ernie zaten 3 gasten met een headshot af te knallen, waardoor winst weer dichterbij lag. UIteindelijk wonnen we die ronde ook, waardoor we eindelijk hadden gewonnen. We speelden echter door en we kwamen nog in verschillende verassende situaties terecht. Uiteindelijk werd de score zo verdeeld:

Tussenstand de_dust2 CT: HwG 5 - OMA 7

Totaalstand de_dust2: HwG 15 - OMA 9

Einduitslag: HwG 28 - OMA 20

GG!

Screens:



comments
no comments found
 
 • place comment
click here to signup to place comments
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 
 
 
 

exo: none assigned
sCop  Accepted
ApeMonkeyDinosaur  Accepted
Spickey-fields  Accepted
Ab_Action  Accepted
Madball  Accepted

 
  Upcoming wars
no upcoming wars
  Last played wars
PCW team2 36  - 48 (f) 29/09
#mG - 0 (o) 19/06
DHT - 0 (o) 09/06
Neutralized - 0 (o) 09/06
FHB - 0 (o) 02/06
  Latest demos
NUTS | ApeMonkeyDinosaur | inferno
TKI | ApeMonkeyDinosaur | dust2
H3LL | HLTV | dust2
OMALAN | X'em | aztec
  Online Users
Member(s): 5242
Online user(s): 0
Online guest(s): 8
no users online

© 2003 omaclan.nl :: code by Helox :: design by Pepto & Helox :: This is NOT PHPNuke