Home   Forum   Members   Wars   Demos   Ladder   Stats   Links   IRC   Faq   Join OMA        
  Member login
login:
pass:
cookie

click here to signup
  Latest forum topics
 » Heb je iets nieuws en je..
 » peiling
 » Darwin vs God
 » We're Back!
 » Weer eens naar Walibi ofzo!
 » IRC Channel :D
 » leuks van de drome site
 » cspromod
 » Stats
 » Lets Hyve
 » Wat luister je nu Topic (2)
 » Lan algemeen
 » Grappige shit topic!!
 » Lanparty het vervolg
 » Karten
  Saywhat?
  Teamspeak

Server unreachable
> Nieuw forum counter-strike.nl
posted by Dr.Dickhead Mon 12/01/2004
  
Zoals de vaste klanten van het counter-strike.nl forum al zeker wel gemerkt hebben, is de het phpBB2 forum gesloten. In de tussentijd heeft men namelijk hard gewerkt om een splinternieuw vBulletin 3.0 forum. Wat houd dit voor iedereen in? Een sneller forum met meer features op een nieuwe server.

Zoals de vaste klanten van het counter-strike.nl forum al zeker wel gemerkt hebben, is de het phpBB2 forum gesloten. In de tussentijd heeft men namelijk hard gewerkt om een splinternieuw vBulletin 3.0 forum. Wat houd dit voor iedereen in? Een sneller forum met meer features op een nieuwe server.De DNS veranderingen zijn net doorgevoerd, voor sommige mensen betekent dit dat ze het nieuwe forum al op de 'normale' URL kunnen bereiken. Maar voor de mensen waar de DNS update niet zo voorspoedig is verlopen, niet getreurd, ook aan hun is gedacht. Jullie kunnen tijdelijk gebruik maken van deze URL.

Deze overgang betekent ook meteen een prune van alles, users, posts, PM's, alles! De crew  vond dat ze vanaf scratch moesten beginnen met een strak beleid. Zo zie je in ieder forum een FAQ en een policy met daarin regels voor dat betreffende forum. Leef ze ook na, daar zijn ze voor!

Bron: Counter-Strike.nl
[ back to index ]© 2003 omaclan.nl :: code by Helox :: design by Pepto & Helox :: This is NOT PHPNuke