Home   Forum   Members   Wars   Demos   Ladder   Stats   Links   IRC   Faq   Join OMA        
  Member login
login:
pass:
cookie

click here to signup
  Latest forum topics
 » Heb je iets nieuws en je..
 » peiling
 » Darwin vs God
 » We're Back!
 » Weer eens naar Walibi ofzo!
 » IRC Channel :D
 » leuks van de drome site
 » cspromod
 » Stats
 » Lets Hyve
 » Wat luister je nu Topic (2)
 » Lan algemeen
 » Grappige shit topic!!
 » Lanparty het vervolg
 » Karten
  Saywhat?
  Teamspeak

Server unreachable
> Dickhead gaat aan de review
posted by Dr.Dickhead Mon 12/01/2004
  
Jaja beste mensen: de -=OMA=- site wordt steeds professioneler. Dit maal zal Dr. Dickhead zijn bevindingen over de nieuwe Terratec Boomslang 2100 met jullie delen in de vorm van een Review. Als trouwe verslaafde van een Boomslang 1000, ging ik uiteindelijk toch overstag door toch een Logitech MX300 te kopen.

Jaja beste mensen: de -=OMA=- site wordt steeds professioneler. Dit maal zal Dr. Dickhead zijn bevindingen over de nieuwe Terratec Boomslang 2100 met jullie delen in de vorm van een Review. Als trouwe verslaafde van een Boomslang 1000, ging ik uiteindelijk toch overstag door toch een Logitech MX300 te kopen.


Niet omdat de Razor mij niet beviel. In tegendeel: het mooie design, de extreme nauwkeurigheid van 1000 dpi en de directheid van aansturen door het balmechanisme waren toch wel de grootste voordelen van deze muis. Echter waren er natuurlijk ook nadelen. Zo had de muis nogal last van snelle slijtage. Muisknoppen die na verloop van tijd bleven hangen,  tracking problemen en het piepen van de muisrollers waren allemaal problemen waar deze muis mee te kampen had. Na drie exemplaren versleten te hebben binnen 3/4 jaar vond ik het welletjes. Zodoende de aanschaf van een Logitech MX300.


Ik heb een tijd lang moeten wennen aan het Cs-en met de MX300. Deels omdat de nauwkeurigheid minder is dan die van de boomslang. Aan de andere kant was er nog de lichte vertraging doordat deze muis optisch was ten opzichte van de rechtstreeks aangestuurde (bal) Boomslang. 


Ik had deze superieure muis al enige tijd achter mij gelaten totdat Terratec de Boomslang opnieuw in het licht zette met een vernieuwd ontwerp. De specs zijn zeer veel belovend en de enige in hun klasse:



Resolution of 2100 Dots per Inch
6 Million Instructions per Second (Controller)
36 Pulses per Revolution (Scroll Wheel)
5 Programmable Buttons
Designed for Right and Left Handed Users
Dirt-Proof Ball Holder
USB Connector with PS/2 Adapter
8 Foot Cord


 


Zojuist heb ik mijn bestelling bij Informatique a 71 pleuro geplaatst en wacht ik vol verwachting af wanneer dit geile speeltje mijn woonkamer komt opvrolijken. zodra ik de muis heb laat ik jullie uitgebreid weten wat ik er van vind en zal ik hem uitgebreid reviewen en vergelijken met de MX300 van Logitech.

Dickhead out!
[ back to index ]



© 2003 omaclan.nl :: code by Helox :: design by Pepto & Helox :: This is NOT PHPNuke